Nieuws van Bonaire

Koninklijke Marechaussee Bonaire bezig met rijopleidingen

KRALENDIJK – De komende twee weken krijgen agenten van de Koninklijke Marechaussee op Bonaire trainingen in rijvaardigheid. Daardoor zijn ze vaker te zien op de openbare weg. Tijdens de lessen op de weg gebruiken de agenten met regelmaat zwaailicht en sirene.

Onder toezicht van een gecertificeerde instructeur van het Opleidings- en Trainingscentrum Rijden van Defensie, worden de medewerkers van de Marechaussee getraind en beoordeeld op hoe zij zich snel en vooral veilig naar een spoedmelding kunnen verplaatsen. 

De training vindt plaats op werkdagen, tussen 8:00 en 17:00 uur. De Koninklijke Marechaussee verzoekt bewoners en weggebruikers van Bonaire om zich bewust te zijn van de training en op gebruikelijke wijze te reageren als er wagen met zwaailicht en sirene hun pad kruist.

Deel dit artikel