Nieuws van Bonaire

Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt op Bonaire

Foto ABC Online Media

KRALENDIJK – Op woensdag 26 april werden zeven personen tijdens een speciale ceremonie geëerd met een Koninklijke Onderscheiding voor hun bijdrage aan het welzijn van de gemeenschap. Jeanine Wong Loi Sing, lid van de onderscheidingscommissie, en gezaghebber Nolly Oleana spraken lovende woorden over de ontvangers van deze prestigieuze erkenning.

De gedecoreerden waren Glenn Albertina, voor zijn inzet in de sportwereld; Richenel Anthony, een getalenteerde muzikant die in diverse muziekgroepen heeft gespeeld; Daniel van Arneman, die zijn muzikale ervaring deelt met jongeren en volwassenen en hen gratis leert spelen; Elsmarie Beukenboom, voor haar toewijding aan milieubeheer en herbebossing van Klein Bonaire; Adriaan Lepelaars, gepassioneerd voetballiefhebber; Arthur Sealy, een gewaardeerde en humoristische docent en radiopresentator; en Jan Hendrik van der Wier, die veel werk verricht binnen de gemeenschap en voor Real Rincon.

Na de uitreiking van de onderscheidingen werd er in de zaal getoost op het succes en de verdiensten van alle aanwezigen.

Lees dit bericht ook in het Papiaments op Awor.nu

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo