Nieuws van Bonaire

Update 2 : Bonaire getroffen door black-out

Update 20.00 uur Door een technische storing tijdens het stroomherstelproces zullen WEB en CGB de stroomvoorziening moeten herstarten. Tijdens deze overgangsfase zullen de technische medewerkers samenwerken om het probleem op te lossen. Klanten kunnen in de loop van de avond nog af en toe onderbrekingen ervaren.


KRALENDIJK – Bonaire wordt op dit moment getroffen door een onderbreking van het elektriciteitnetwerk op het hele eiland, een zogenaamde ‘black-out’.

De oorzaak van de stroomstoring is inmiddels bekend bij het energiebedrijf en de medewerkers zijn begonnen aan het herstellen van de stroomvoorziening. Wat de storing heeft veroorzaakt is nog niet bekend gemaakt.

De wijken zullen geleidelijk opgestart worden. Dit proces gaat volgens WEB enkele uren in beslag nemen.

Deel dit artikel