Nieuws van Bonaire

Corendon gaat 26 juni starten met aanbieden van all inclusive vakantie’s

Lijnden – Reisorganisatie Corendon werkt aan een plan om toeristen voor vertrek te testen op corona. De organisatie zegt dat vakantiehouden in een resort en anderhalve meter afstand niet bij elkaar passen, behalve als je zeker weet dat niemand besmet is.

Corondon hoopt vanaf eind juli te starten met all-inclusive reizen naar een beperkt aantal bestemmingen. De vakantieganger mag dan het resort niet af maar hoeft geen 1,5 meter afstand te bewaren en geen mondkapje te dragen. “Dat is geen vakantie” aldus directeur Steven van der Heijden.

De reisorganisatie zou dit jaar aanvankelijk een half miljoen mensen op vakantie laten gaan. Dat worden er nu maximaal 300.000. Zoveel tests zijn er dus nodig.

Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo