Vakantie & Toerisme

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Bonaire?

Advertentie

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Bonaire?
Kustlijn van Kralendijk op Bonaire

De Tui Ticket Sale is weer begonnen

Een goed begin van het nieuwe jaar, de Tui Ticket Sale is weer begonnen. Altijd al een keer naar Bonaire gewild? Of misschien ben je al eerder geweest en wil je graag nog eens terug? Wees er dan snel bij en boek jouw ticket nu en profiteer van hoge kortingen!

Tijdens de Tui Ticket Sale worden er forse kortingen gegeven op vliegtickets. Ben je flexibel qua reisperiode, dan kun je zelfs nog meer besparen. De website van Tui biedt een handig prijsoverzicht met daarin alle reisdata en prijzen. Soms levert een dag eerder of een dag later vliegen je een prijsvoordeel van enkele tientallen tot zelfs honderden euro’s op.

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Bonaire?
Een surfer op Lac Bay

Naast losse vliegtickets biedt Tui ook een ruim aanbod in appartementen en hotels. Van eenvoudig tot luxe, voor ieder wat wils. Natuurlijk kun je ook elders jouw onderkomen op Bonaire reserveren. Of misschien heb je zelfs familie of vrienden op Bonaire wonen waar je kunt verblijven. Door alleen een los vliegticket te boeken heb je alle vrijheid.

Vlieg nu voor minder dan 450 euro retour naar Bonaire

Tijdens de Tui Ticket Sale liggen de vanaf prijzen voor een retourticket naar Bonaire rond de 450 euro per persoon. Dit is exclusief boekingskosten van 15 euro per boeking. Voor dat bedrag ben je 9 dagen op reis. Wil je langer op Bonaire blijven, dan stijgt de prijs vaak iets. Ook hier geldt, zorg dat je flexibel bent qua reisdag, soms is een paar dagen langer blijven namelijk goedkoper. En langer blijven is geen straf op Bonaire.

Wanneer ga jij naar Bonaire?

Wacht niet te lang met het reserveren van jouw vliegtickets, want bovenstaande aanbieding is maar beperkt geldig en afhankelijk van vraag en aanbod. Vol is vol! Boek dus vandaag nog en profiteer van hoge kortingen. Tot snel op Bonaire!

Wil je meer lezen over wat je op Bonaire kunt doen, klik dan hier.

Wanneer is de Tui Ticket Sale?

De Tui Ticket Sale is dit jaar van 3 t/m 20 januari 2020.

Waar kan ik een goedkoop ticket naar Bonaire vinden?

Tijdens de Tui Ticket Sale worden er hoge kortingen gegeven op vliegtickets naar Bonaire.

Wat kost een vliegticket naar Bonaire?

Tijdens de Tui Ticket Sale zijn de prijzen voor retourtickets vanaf 450 euro per persoon.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo