Politie & Justitie

Gewapende overval

Onderzoek KPCN en OM BES in Rincon

Bonaire – Op vrijdag 26 mei rond 00.15 uur was er een gewapende overval bij een horecabedrijf op de Kaya Balau. Tenminste 2 verdachten kwamen het bedrijf binnen met bivakmutsen op hun hoofd en tenminste één vuurwapen. Ze hebben onder ander cash geld meegenomen. Uit onderzoek blijkt dat een van de verdachten een lichte huidskleur heeft met groene ogen. Ook had hij een grijze broek en een zwart shirt met lange mouwen aan. KPCN en OM BES hebben de hulp van de bevolking nodig om deze zaak op te lossen. Als iemand informatie heeft over de overval of iemand in de afgelopen 24 uren heeft gezien met het bovengenoemde signalement, neem dan contact met met kpcn via telefoon nummer 717.8000 of 715.8000. U kunt ook de tiplijn van de politie bellen via 717.7251

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo