Politie & Justitie

De politie heeft urgent hulp van de bevolking nodig

Overval_sabadeco

Politie en justitie vragen de bevolking van Bonaire wederom om hulp bij de opsporing van de daders van de gewapende overval en schietpartij op 17 augustus jl.Inmiddels is bekend dat één van de daders vermoedelijk door een val waarschijnlijk ernstig letsel heeft opgelopen met behoorlijk bloedverlies. Al eerder werd gevraagd om informatie over een man met kras of krabverwondingen in het gezicht. Daarnaast moeten de daders verwondingen hebben opgelopen van doorns. Als u iemand kent met dergelijke verwondingen, hoort de politie dit graag. De daders hebben ook de volgende persoonlijke spullen achtergelaten:
(Foto) pet, (foto) armband en (foto) horloge.

Zoals al eerder gemeld wordt in deze zeer ernstige zaak door de Hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd van $ 10.000.
Iemand die een tip heeft die leidt tot de aanhouding en/of vervolging van één of meer verdachten komt voor beloning in aanmerking. De hoogte van de beloning is afhankelijk van de bijdrage van de tip voor het onderzoek.

Voor de  overval en schietpartij met dodelijke afloop voor een politie agent, in de nacht van 17 augustus, in de wijk Sabadeco heeft KPCN een speciale tiplijn ter beschikking gesteld. Mensen die duidelijk ernstig gevaar lopen of om een andere dringende reden alleen anoniem hun informatie kunnen geven, kunnen in dit onderzoek ook rechtstreeks bellen met de Criminele Inlichtingen Dienst. De afdeling van de politie die juist is ingesteld om  de identiteit van tipgevers te waarborgen. Daarvoor kan het nummer +599 – 795-5746 worden gebeld.

Weet u meer over deze zaak? Weet u van iemand met dergelijk letsel? Of herkent u een of meerdere van deze spullen? Neem dan urgent contact met de politie via de bovengenoemde nummer. Ook alle andere informatie over dit incident is meer dan welkom. Men kan ook gebruik maken van de algemene tip lijn +599 – 717-7251 van de politie. Overval_sabadeco Overval_sabadeco Overval_sabadeco

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo