Natuur

Vogels kijken met STINAPA

spotted sand piper

Ga mee vogels kijken met STINAPA op 16 juli van 5-6.30pm. Wil je meedoen met vogels kijken samen met STINAPA?
Leer over de vogels die we op ons eiland hebben. Je staat verbaasd over de diversiteit van vogels die we op Bonaire hebben.
Op zaterdag 16 juli 2016 van 5-6.30pm is er weer de mogelijkheid om samen met STINAPA vogels te kijken bij de LVV (Kaminda Lagoen). Het gebied heeft continu zoet water en daarom zeer aantrekkelijk voor veel soorten vogels. Er zijn daar ook zeer zeldzame vogels voor de ABC eilanden waargenomen zoals de Chileense Kiviet, de Zwartbuik Fluiteend en de Zwarte Ibis.
Breng je verrekijker ( als je er geen hebt, mag je eentje van ons lenen) gesloten schoenen en drinkwater mee. Om een plek te reserveren graag bellen naar 717-8444 . Er worden geen kosten berekend maar donaties zijn altijd welkom.
We verzamelen bij het kantoorgebouw naast de afvalwater tanks.

Ook op 13 augustus 2016 is er de mogelijkheid om met STINAPA vogels te kijken. Plaats en tijd voor de bovenstaande datum zal terzijnertijd bekend worden gemaakt.

Deel dit artikel