Algemeen

Overheid Bonaire gestart met uitdelen Stempassen verkiezingen Europees Parlement 

Bij een aantal bewoners is de stempas al in de bus gevallen. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK – Volgens een bericht van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) worden de stempassen voor de verkiezingen van het Europees Parlement van 6 juni 2024 in de week van 20 mei 2024 thuis bezorgd. 

De post bezorgt de stempas op het adres waar de kiezer 23 april 2024 ingeschreven stond bij de afdeling Burgerzaken. De stempas wordt in de brievenbus bij kiezers gedaan. De afdeling Burgerzaken vraagt kiezers om te zorgen dat hun brievenbus voor de bezorger goed te zien is. 

Kiezers die op donderdag 23 mei 2024 mei nog geen stempas hebben ontvangen, de pas zijn kwijtgeraakt of een beschadigde pas hebben, kunnen een vervangende pas aanvragen. Dat kan vanaf vrijdag 24 mei 2024 digitaal of persoonlijk:

Legitimatie

Het formulier voor de aanvraag van een vervangende stempas kan zowel online als persoonlijk bij de afdeling burgerzaken worden aangevraagd. Om een vervangende stempas in ontvangst te kunnen nemen dient de stemmer zich te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs, zoals paspoort, rijbewijs, of sédula.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo