Politie & Justitie

Bestuurder onder invloed schept weer een fietser; ernstige botbreuken bij slachtoffer

KRALENDIJK – Op donderdag 2 mei rond de klok van half acht vond er een ongeluk plaats op de kruising van Hanchi Amboina en Kaya Papa Cornes. De bestuurder van een pick-up truck raakte een fietser, waarbij het slachtoffer ernstige botbreuken aan de benen opliep. 

Volgens de procedure moest de mannelijke bestuurder van de pick-up een ademtest afleggen en bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. Verder onderzoek toonde aan dat de bestuurder meer dan 3 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had geconsumeerd.

Rocargo

Vanwege de ernstige verwondingen van de fietser werd de verdachte preventief vastgehouden voor maximaal 2 dagen (met mogelijkheid tot verlenging) in afwachting van het onderzoek.

Waarschuwing

De Politie waarschuwt iedereen die deelneemt aan het verkeer om zich aan de verkeersregels te houden voor hun eigen veiligheid en die van anderen.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo