Nieuws van Bonaire

Waterpolo-weekend bij drijvend zwembad

KRALENDIJK – De ‘floating pier’ ter hoogte van Parke Tului is van vrijdag tot en met zondag iets drukker dan gebruikelijk, in verband met een waterpolo-weekend. 

Indebon vraagt zowel de gebruikers van de pier en de waterpoloërs om rekening te houden met elkaar. Het gaat om vrijdag 8 september van 15:00 tot 18:00 uur, zaterdag 9 september van 15:00 tot 18:00 uur en zondag 10 september van 09:00 tot 12:00 uur. 

Bonaire Barracudas heeft twee keer per jaar een uitwisseling met de waterpoloërs van Orca’s Curaçao. Naast het spelen van diverse wedstrijden is er gedurende het weekend volop gelegenheid tot kennisuitdeling bij de coaches/trainers en sociale binding tussen de jeugd van Bonaire en Curaçao. 

Positief

Verwacht wordt dat de zichtbaarheid van dit jeugdtoernooi een positief effect kan hebben op de Bonairiaanse jeugd.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo