Nieuws van Bonaire

Gratis 2-daagse PSV Voetbalkampen op Bonaire

KRALENDIJK – PSV Eindhoven werkt samen met Indebon en FFB om 2-daagse voetbalkampen te organiseren voor jongens en meisjes in twee leeftijdsgroepen. Op vier plaatsen kunnen kinderen leren en oefenen als een echte prof.

Inschrijving is verplicht en voor elke plek en leeftijdscategorie kunnen maximaal 40 kinderen deelnemen. Dus wees snel en meld je kind aan voor twee volle dagen voetbalplezier! Het is belangrijk dat je kind beide dagen aanwezig kan zijn. Zorg ervoor dat je kind op tijd is en ook op tijd wordt opgehaald.

1200

Data en Locaties

  • 19 en 20 juni in Stadion Rincon
  • 22 en 23 juni bij Rudy Boezem
  • 26 en 27 juni bij ATC
  • 29 en 30 juni bij Elion Flores

De tijden zijn van 14.00 tot 16.00 uur voor kinderen van 6 tot 10 jaar en van 16.00 tot 18.00 uur voor kinderen van 11 tot 15 jaar.

Je kunt je kind aanmelden via DEZE link

Rocargo
Deel dit artikel

RocargoRocargo