Nieuws van Bonaire

Politie Bonaire bevestigt identiteit: Gevonden lichaam is van vermiste man

Foto - Live99FM

KRALENDIJK – Op zaterdag 3 juni, rond 7 uur ’s ochtends, werd de centrale meldkamer van de KPCN op de hoogte gesteld van de ontdekking van een levenloos lichaam aan de noordkust van Bonaire, in de buurt van Morotin. Het Departement Forensisch Onderzoek is onmiddellijk gestart met een intensief onderzoek om de identiteit van de overledene vast te stellen.

Het vermoeden dat het zou kunnen gaan om de vermiste persoon, Arthur Cecilia, die sinds afgelopen zondag vermist is, was groot. Om zekerheid te krijgen, zijn de familieleden van de vermiste persoon verzocht te helpen bij de identificatie van het lichaam.

Na onderzoek heeft de politie later op de dag, rond 10.40 uur ’s ochtends, bevestigd dat de aangetroffen overblijfselen van een menselijk lichaam inderdaad die van de vermiste persoon zijn, Arthur Cecilia, ook bekend als Turbo.

Deel dit artikel