Nieuws van Bonaire

Sentro Akseso staat ook stil bij Internationale dag van de Verpleging

KRALENDIJK – Afgelopen week hebben Sentro Akseso Bonaire en Publieke Gezondheid (PG) samen de Internationale Dag van de Verpleging gevierd.

Bij Sentro Akseso waren onder meer aanwezig medewerkers van Sentro Akseso, de directeur van Sentro Akseso Henry Breeveld, directeur van de directie Samenleving & Zorg, Silvana Serfilia, Michael Mercuur en Joey van Slobbe van de afdeling Publieke Gezondheid en gedeputeerde James Kroon.

Tijdens de korte ceremonie, waarbij gezamenlijk de vlag werd gehesen en het volkslied werd gezongen, riep Silvana alle aanwezigen om het werk van onze verpleegkundigen te waarderen. Gedeputeerde Kroon zei zich trots te voelen op het werk van het verplegend personeel op het eiland. Hij sprak de hoop uit dat er de komende jaren sprake zou zijn van een nog grotere en bredere viering samen met andere organisaties. 

Ontbijt en lunch

Na verschillende toespraken werd eerst een gezamenlijk ontbijt en later een gezamenlijke lunch genoten in het Plaza Resort. 

Deel dit artikel