Nieuws van Bonaire

Waarnemend Rijksvertegenwoordiger en Gezaghebber hijsen Progress vlag op IDAHOT dag

RCN hijst Progress vlag – 17 mei IDAHOT

KRALENDIJK – Op 17 mei 2023, de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie, en interseksefobie (IDAHOT), hesen de waarnemend Rijksvertegenwoordiger Jan Helmond en de waarnemend gezaghebber Nolly Oleana op Bonaire de Progress vlag. Zij werden vergezeld door de ambassadeurs van EQ Bonaire, vertegenwoordigers van het OLB, RCN diensthoofden en het Diversiteit & Inclusie elftal ter gelegenheid van IDAHOT.

Deze dag is gewijd aan het ondersteunen van de LHBTQ+ gemeenschap en het benadrukken van diversiteit en inclusie. De handeling symboliseert acceptatie en gelijkheid voor alle burgers, ongeacht seksuele geaardheid, genderidentiteit of achtergrond.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo