Nieuws van Bonaire

Unkobon onderzoekt postbezorging op Bonaire

Kralendijk – In maart ontving Unkobon signalen over meer dan normale vertragingen bij de bezorging van post uit het Europese deel van Nederland. Van postbedrijf FXDC ontving Unkobon desgevraagd een reactie die wij verkort weergeven.

FXDC/post wordt sinds de overname geconfronteerd met klachten over post vanuit Nederland. Post vanuit Nederland wordt rechtstreeks met KLM naar Bonaire gebracht en wordt ook door FXDC bezorgd. 
Post naar Nederland gaat via Curaçao. Sinds Insel Air niet meer vliegt levert dat problemen op.

Rocargo

Reeds in 2017 heeft Unkobon problemen rond de postbezorging aangekaart bij de Autoriteit Consument en Markt. Naar aanleiding van de recente signalen zal Unkobon actie ondernemen om dit slepende probleem vlot te laten trekken.

Signalen over post uit Nederland kunt u melden op loket@unkobon.org

Deel dit artikel