Vakantie & Toerisme

Bonaire flink in de picture met O’Neill

Kralendijk  – Deze week starte een bijzondere campagne van O’Neill in Nederland met Bonaire prominent in de foto. Een unieke promotie met veel aandacht in de pers en op social media. Afgelopen winter was het surfteam van O’Neill te gast op Bonaire. Er zijn spectaculaire opnames gemaakt voor de jaarlijkse O’Neill film. De film was in de premiere vorige week vrijdag, en is te zien op: http://bit.ly/OneillBonaire

Rocargo

Tijdens het bezoek van het surfteam hebben de surfers de jeugd van Bonaire een surfclinic aangeboden en was heel goed ontvangen door de jongeren van ons eiland. Dit was ook een unieke gelegenheid voor Bonaire om zich te tonen als bijzonder mooie locatie voor wind- en kitesurfers. De komende weken wordt de aandacht voor Bonaire door O’Neill verder opgepakt, onder meer met een grote retailactie in samenwerking met Bever Outdoor.

Deel dit artikel