Nieuws van Bonaire

Van Huffelen lijstduwer D66 bij Europese Verkiezingen

Van Huffelen staat op de 33ste plaats op lijst 5 (D66). 

DEN HAAG – Staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties en Digitalisering, Alexandra van Huffelen is bij de komende verkiezingen voor het Europarlement lijstduwer voor haar partij D66. De bewindsvrouw staat als nummer 33 op lijst nummer 5. 

“Graag wil ik de kiesgerechtigden in het Caribisch deel van het Koninkrijk persoonlijk oproepen om gebruik te maken van hun stemrecht op 6 juni.” 

De staatssecretaris wijst erop dat veel wet- en regelgeving die door de EU wordt vastgelegd en veel invloed heeft op het dagelijkse leven op de eilanden. Daarnaast meent van Huffelen dat er voor de eilanden bij de EU ook veel te halen valt als het gaat om ondersteuning van projecten op het gebied van cultuur, klimaatverandering en kunst, om maar enkele zaken te noemen. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo