Advertentie

Start in juli of september met een taalcursus bij The Academy

The Academy start in juli en september diverse taalcursussen voor Spaans, Papiamentu, Nederlands en Engels voor beginners. Naast taalcursussen biedt The Academy ook een uitgebreide cursus webdesign aan, waarin je alle essentiële vaardigheden leert om je eigen website te bouwen. Aan het einde van deze cursus heb je een volledig functionerende website en ben je klaar om deze te lanceren.

Elke cursus wordt gegeven door ervaren docenten die je stap voor stap begeleiden. Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Schrijf je vandaag nog in en verzeker je van een plekje in een van onze cursussen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fleur via fleur@deltasecuritybonaire.com.

Deel dit artikel