Politie & Justitie

Man zonder rijbewijs aangehouden na gevaarlijk rijgedrag

Foto KPCN

KRALENDIJK – Op zaterdag 18 mei werd een 28-jarige man aangehouden op de Kaya Maximiliana Rosario. De Koninklijke Marechaussee (KMar) zag de man gevaarlijk rijgedrag vertonen en gaf hem een stopteken, dat hij aanvankelijk negeerde.

Uiteindelijk stopte hij op de Kaya Maximiliana Rosario, waar bleek dat hij geen geldig rijbewijs kon tonen. De man was al meerdere keren eerder gestopt voor het rijden zonder rijbewijs. Toen hij weigerde de autosleutels af te geven na meerdere verzoeken, werd hij aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering. Zijn auto werd in beslag genomen.

Twee aanhoudingen na alcoholgerelateerde aanrijding

Op zondag 19 mei rond 15.30 uur vond er een aanrijding plaats tussen twee auto’s op de Kaya Dr. Girigorio Hernandez. Beide bestuurders, een 43-jarige man en een 19-jarige man, bleken onder invloed van alcohol te zijn en werden aangehouden. K.J.P.O. kreeg daarnaast een proces-verbaal voor het rijden zonder geldige verzekering. Beide mannen kregen een rijverbod opgelegd.

Bestuurder gewond bij ongeval op Kaminda Djabou

Op zaterdag 18 mei rond 17.30 uur vond een aanrijding plaats op de Kaminda Djabou. Bij aankomst van de patrouille troffen de agenten een auto aan met een kapotte voorruit en een ingedeukte linker voorzijde. De bestuurder lag enkele meters verder op het wegdek en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo