Nieuws van Bonaire

Indebon en Landmacht organiseren ‘Kids Adventure Day’

KRALENDIJK – Sportinstituut Indebon organiseert op zaterdag 26 augustus samen met de landmachteenheid Compagnie in de West rotatie 43 (CIDW) de tweede editie van Kids Adventure Day op Bonaire. 

Kinderen uit groep 7 en 8 (10-12 jaar) zijn van 08:00 uur tot 12:00 uur van harte welkom bij Veld Elion Flores in de wijk Amboina. 

1200

Allerlei sportactiviteiten en spelletjes staan centraal deze ochtend en zullen worden begeleid door de militairen van de CIDW en de sportbegeleiders van Indebon. Aangezien het een sportief evenement betreft, worden ouders geadviseerd hun kind(eren) goed te laten eten en drinken voor aanvang. Gedurende het evenement zullen er fruithapjes en voldoende drinken aanwezig zijn. Aanmelden kan nog via het online inschrijfformulier https://bonairegov.com/kids-adventure-day-26-augustus of te mailen naar indebon@bonairegov.com.  

Compagnie in de West rotatie 43 

De CIDW is een landmachteenheid die sinds 2009 bijdraagt aan vrede en veiligheid in het Caribisch Gebied. De CIDW is onder bevel gesteld bij de Koninklijke Marine en wisselt elke vier maanden van eenheid. De huidige rotatie (43e) is de A/Koningscompagnie, afkomstig uit Schaarsbergen in Nederland en is van 22 augustus tot en met 29 augustus aanwezig op Bonaire. 

Deel dit artikel