Nieuws van Bonaire

Winterschema luchtvaartmaatschappijen op een rij

KRALENDIJK – De Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft handige overzichtsschema’s gepubliceerd met de nieuwe vluchtschema’s van alle betrokken luchtvaartmaatschappijen, waardoor reizigers gemakkelijker hun reis naar of van het eiland kunnen plannen.

Zo gaat Delta Airlines vanaf 16 december vier keer per week vanuit Atlanta, Georgia naar Bonaire vliegen. Deze vluchten vinden plaats op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag, tot 6 april 2024.

American Airlines blijft vanuit Miami, Florida naar Bonaire vliegen, het hele jaar door. De vluchten zijn op maandag, woensdag en zaterdag. Echter, van september tot 9 december zullen de vluchten alleen op woensdag en zaterdag zijn. Vanaf 11 december tot en met april 2024 zijn de vluchten weer op maandag, woensdag en zaterdag.

De vluchten van United Airlines vanuit Newark, New Jersey gaan even op pauze vanaf 13 augustus en starten weer op 4 november 2023. Vluchten vanuit Houston, Texas naar Bonaire blijven het hele jaar door vliegen, elke zaterdag, met de terugvlucht op zondag.

WestJet

Eerder is aangekondigd de nieuwe non-stop vlucht vanuit Toronto, Canada. Deze vlucht wordt aangeboden door WestJet en begint op 12 december 2023. De vluchten zijn elke dinsdag, met de terugvlucht op woensdag, tot half april 2024.

Bonaire heeft ook opnieuw vluchten van en naar St.-Maarten ingevoerd. Deze vluchten worden aangeboden door Winair, twee keer per week, op donderdag en zondag, met een tussenstop op Curaçao.

Vanaf november biedt TUI non-stop vluchten vanuit Amsterdam vijf dagen per week. KLM blijft ook dagelijks vanuit Amsterdam op Bonaire vliegen.

Lokale luchtvaartpartners EZAir en Divi Divi Air houden hun vluchtschema’s en bieden extra capaciteit tijdens de drukke maanden.

Deel dit artikel