Nieuws van Bonaire

Volgende week start eerste Pride Bonaire

Het pride evenement wordt jaarlijks groot gevierd op Curaçao | foto ABC Online Media

KRALENDIJK – Volgende week gaat op Bonaire de eerste Pride Bonaire van start. In de periode van 21 juni tot en met 27 juni zijn er diverse evenementen gepland. Zo zijn er tijdens de Pride Bonaire een expositie, een Pride Pubquiz, een dansworkshop en een feest georganiseerd.

Het evenement valt in de Pride maand die van 1 tot en met 30 juni is. Tijdens deze maand wordt er extra aandacht besteed aan de positie, emancipatie en acceptatie van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen, transgenders en andere mensen van de LHBT+ gemeenschap. 

Wil je meer weten over de activiteiten kijk dan op de Facebookpagina van Pride Bonaire

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo