Nieuws van Bonaire

Rotary Bonaire toont waardering voor vrijwilligers Feria

KRALENDIJK – De Rotary Club Bonaire heeft afgelopen woensdag haar waardering getoond aan de vrijwilligers die hebben bijgedragen aan de succesvolle Feria, door hen uit te nodigen voor een lunch bij Eddy’s restaurant.

Daarnaast ontving de stichting Akseso een symbolische cheque, die een weekenduitje naar Slagbaai voor 35 jongeren mogelijk maakt. Dit is het eerste van vele maatschappelijke projecten die de Rotary het komende jaar zal financieren met de opbrengsten van de Feria.

Rocargo

Op Koningsdag, 27 april, organiseerde de Rotary haar traditionele Feria, een markt vol tweedehands en nieuwe spullen. De Feria biedt een kans om voor een zeer schappelijke prijs mooie items te kopen. De opbrengsten van de Feria worden volledig gebruikt om verschillende goede doelen te sponsoren. Het evenement was een groot succes!

Honderden mensen bezochten al vroeg de markt om te kijken en voordelig te kopen. Vanaf de opening om 9 uur ’s ochtends was er een constante stroom van bezoekers. Tegen sluitingstijd om 4 uur ’s middags was er enorm veel verkocht. Onverkochte items werden gedoneerd aan de medewerkers van het dierenasiel.

Er werd een recordopbrengst van meer dan $ 22.000 behaald voor maatschappelijke doelen. Bijvoorbeeld voor de stichting mantelzorg, een weekendje weg voor jongeren uit minder bedeelde gezinnen, en nog veel meer.

Deel dit artikel