Geen categorie

Sandra Martina 1e vrouwelijke Arbeidsinspecteur in Caribisch Nederland

 

Sandra Martina is de eerste vrouwelijke Arbeidsinspecteur in Caribisch Nederland.  Na een zware studie is ze beëdigd als Buitengewoon agent van de politie (BAVPOL). Dit betekent dat zij in bepaalde situaties strafrechtelijk mag optreden door bijvoorbeeld een proces-verbaal op te maken. De arbeidsinspectie kan hierdoor nog beter haar werk doen. Ze werd beëdigd door de Korpschef van KPCN, de heer Rosales.

 De duur van de opleiding was ongeveer 4 maanden.  Haar ervaring met deze opleiding is dat het een hele pittige opleiding is. “Je moet er klaar voor zijn en er van overtuigd zijn dat je het kan, om het te kunnen halen. Het is een opleiding die veel tijd vergt. Na hard werken en een hoop  toewijding, heb ik nu mijn getuigschrift BAVPOL in handen en ben ik beëdigd als arbeidsinspecteur. Ik ben super trots en gelukkig met het resultaat”, aldus Sandra.

Deel dit artikel