Advertentie

Adverteren tussen ons dagelijkse nieuws

Online jouw klant bereiken kan lastig zijn, waar bevindt jouw doelgroep zich, wat zijn de interesses? Met onze websites spreken we een zeer brede doelgroep aan die interesse heeft in de eilanden binnen het Koninkrijk. Onze websites zijn altijd en overal te lezen, of je nu op de eilanden, in Nederland of in Australië bent, ons laatste nieuws is altijd beschikbaar.

Met onze vijf websites in maar liefst drie talen, bereiken we niet alleen de inwoners op de eilanden maar ook daarbuiten. Onze grootste groep lezers bevinden zich in Nederland en in het Caribisch gebied. Is dit de doelgroep die jij zoekt? Wij bieden diverse manieren voor ondernemers om tegen scherpe tarieven te adverteren op onze websites.

Lezers aantallen websites ABC Online Media door Sander Engelbertink

Wanneer je er voor kiest om te adverteren op onze websites, helpen we je graag met het kiezen van het juiste product en de juiste website(s) zodat jij je doelgroep zo goed mogelijk weet te bereiken.

Advertentie

Een advertentie is laagdrempelig, voordelige en goed zichtbaar op onze websites. Je hebt al een advertentie voor slechts $125,- Jouw advertentie mag bestaan uit 200 woorden, 2 links en 2 afbeeldingen.

De genoemde prijs is per plaatsing per website. Wanneer je ervoor kiest om op meerdere websites en/of met meerdere herhalingen te willen gaan adverteren dan maken we graag een scherpe offerte voor je.

Mocht een advertentie je te weinig ruimte geven om jouw boodschap over te brengen dan bieden we als tweede mogelijkheid om tussen het nieuws te adverteren een Advertorial. De Advertorial is een, indien gewenst, door ons geschreven artikel. De Advertorial heeft geen limiet op aantal woorden, foto’s en links.

Wil je meer informatie ontvangen over deze of onze andere producten neem dan gerust contact op met Sander Engelbertink.

Contact

Deel dit artikel