Nieuws van Bonaire

Everon Jackson Hooi organiseert unieke underwearcasting in hartje Amsterdam met oog op Bonaire

AMSTERDAM – Voor een speciale fotoshoot op Bonaire gaat de bekende acteur en medeoprichter van IAMTORO, Everon Jackson Hooi, op zoek naar modellen. Op 2 september wordt het Leidseplein in Amsterdam tijdelijk omgetoverd tot een castinglocatie, waarbij de Caribische sfeer van Bonaire centraal staat. Een digitale castingronde biedt tevens aan inwoners van Bonaire de gelegenheid zich te presenteren.

Het Leidseplein krijgt een Caribisch tintje met een grote afbeelding van Pink Beach. De live casting wordt uitgezonden via het digitale netwerk van JCDecaux, zodat ook kijkers in andere steden zoals Rotterdam en Den Haag de gebeurtenis kunnen volgen.

Everon benadrukt de inclusiviteit van de casting. IAMTORO, zegt hij, staat open voor elke man, onafhankelijk van lichaamstype, waarmee hij de boodschap van body positivity voor mannen onderstreept. Bonairianen die geïnteresseerd zijn in deelname, kunnen zich online melden.

Uiteindelijk worden vier modellen, afkomstig uit zowel Nederland als Bonaire, geselecteerd voor de fotoshoot. Met de campagne hoopt Everon, die zelf zijn roots op Curaçao heeft, de banden tussen Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk te versterken.

Naast zijn acteerwerk in onder andere ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ zet Everon zich in voor IAMTORO, een merk dat sinds 2018 duurzaam mannenondergoed produceert.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo