Bonaire

Werkzaamheden WEB 15 en 18 november

web bonaire

WEB Bonaire informeert zijn klanten dat werkzaamheden aan het elektriciteit distributienet zullen plaatsvinden op:
Datum: Woensdag 15 november 2017
Tijd: 08:30 uur ‘s morgens – 15:00 uur ‘s middags
Gedurende de werkzaamheden zullen klanten van WEB een onderbreking van de elektriciteitsvoorziening ervaren in: Kaya Bamba, Kaya Kachu, Kaya Chapi, Kaya Avelino J. Cicilia, Kaya Benta, Kaya Karko, Kaya Timbal, Bario Wanapa, Kaya Wiri, Kaya Macario St. Jago, Kaya Drumstick en omgeving.

WEB Bonaire informeert zijn klanten ook dat geplande werkzaamheden aan het waterdistributienet zullen plaatsvinden op Kaya Rafaela.
Datum: Zaterdag 18 november 2017
Tijd: 07:00 uur ‘s morgens – 18:00 uur ‘s avonds
Gedurende de werkzaamheden zullen klanten van WEB onderbreking van de watervoorziening en/of lage druk ervaren in de volgende wijken: Antriol, Kaya Maria, Kaya Agnes, Kaya Linda, Kaya Bernadeta, Bario Silesie, Kaya Johana, Kaya Juanita, Kaya Romana, Kaya Dayenne, Kaya Rafaela, Kaya Rofina, Kaya Aurora, Mexico, Bario Santa Rosa en omgeving.

Tevens informeren wij u dat Kaya Rafaela vanaf Kaya Linda t/m Kaya Adela tijdens de werkzaamheden afgesloten zal worden.

WEB komt zijn klanten tijdens de geplande werkzaamheden tegemoet door een beperkte hoeveelheid drinkwater aan te bieden. Een water truck zal gestationeerd zijn bij de kruising Kaya Linda en Kaya Rafaela.

Wij zullen ons ervoor inzetten om de werkzaamheden binnen de genoemde tijd uit te voeren en de verkeer overlast tot een minimum te beperken. Bij voorbaat onze excuses.

Deel dit artikel