Vakantie & Toerisme

Cruisehoogseizoen afgesloten met viering

Kralendijk (5 juni 2017) – Tourism Corporation Bonaire heeft met een viering op 1 juni 2017 het hoogseizoen voor de toerisme-industrie afgesloten. In aanwezigheid van de cruisestakeholders, opende dhr. Maurice Adriaens de viering onder het bedanken van iedereen voor hun bijdrage aan het toerisme van Bonaire. Gezien de snelle groei van het cruisetoerisme de laatste jaren, moet worden erkend, dat het cruisetoerisme een grote bijdrage levert aan onze economie, door het creëren van ongeveer 600 arbeidsplaatsen en ongeveer 25 miljoen aan winst. Deze markt is zeer belangrijk geworden voor ons eiland.

Daarnaast gaf TCB erkenning aan enkele stakeholders die uitstekend hebben gepresteerd in deze industriesector. Natuurlijk doen alle stakeholders hun uiterste best om goede service te verlenen aan de cruisepassagiers, maar TCB wil diegenen diegene erkennen over wie onze bezoekers het belangrijk genoeg vonden om een geweldige commentaar achter te laten op de fora van cruise critic.

Cruise Operation Coördinator, Xenah Cicilia, heeft uiteengezet dat de prijzen voor dit seizoen zijn uitgereikt op grond van de commentaren op cruisecritic.com. Voor het komende seizoen zal TCB een eigen recensiesysteem opzetten, waar alle bezoekers hun commentaren kunnen achterlaten. Gebaseerd op die recensies zullen wij beslissen wie de Bonaire Cruise Stars van het seizoen worden. “Het is voor ons belangrijk, om het harde werk dat iedereen dagelijks steekt om voortdurend hoog te scoren bij de cruisemaatschappijen, te erkennen.”

De ‘cruise stars’ van het cruiseseizoen 2016-2017 zijn:

  • Woodwind Guided Snorkel Tours
  • Bonaire Vista Tours
  • Roadrunner met Twizy Tours
  • Taxichauffeur van Taxi 1: Reinardo “Ban Ban” Nicolaas
  • Good Return Watertaxi
  • Bonaire Cruisers Golf Cart Rentals
  • Jentis Tours; dit bedrijf won de prijs van Carnival CL voor de beste touroperator van het Caribisch gebied
Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo