Advertentie

De Toyota Raize of Nissan Kicks voor $44,- per dag?

Dat kan bij Belle Car. Huur nu een week de nieuwe Toyota Raize of de Nissan Kicks en u rijdt al voor $44,- per dag. Een all-risk-verzekering, a.b.b. en alle andere kosten zijn inbegrepen. Wilt u 4 weken in de Raize onderweg zijn dan kost het zelfs maar $35,- per dag. Bij Belle Car kan het wel.

Op de site  www.belle-car.com  staan afbeeldingen van alle auto’s en de tarieven.
Het kan al v.a. $525,- voor 4 weken inclusief all-risk.

Voor huisbezitters die vaker komen, is een Longterm deal met Belle Car meestal voordeliger dan om een eigen auto te onderhouden. Niet alleen de tarieven, maar vooral de service van Belle Car maken het verschil. Prettig wanneer u op Bonaire aankomt en de auto staat op de parkeerplaats. Geen onderhoud, verzekering, belasting! Zorgeloos.

Een dag naar het National Park? Wanneer u bij Belle Car huurt, kan dat meestal zonder kosten in een gave Jeep Wrangler

Tijdens uw verblijf bent u altijd zeker van een goede auto en de beste zorg. In geval van een lekke band of een ander klein euvel, komt HB Roadservice naar u toe en helpt u weer op weg.  Deze service is een onderdeel van het Belle Car all-risk pakket.

Wat kleiner huren kan uiteraard ook, bv de Kia Picanto, v.a. $195,- per week of  $650,- voor vier weken.

Nico van “De Garage” en Soerinder van  “Car Tech”  verzorgen het onderhoud van ons voerpark. Beide zijn vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Dat geeft vertrouwen.

Deel dit artikel