Advertentie

VHF-examen Bonaire | Advertentie

Rijksinspectie Digitale Infrastructuur kondigt hierbij het volgende examen aan:

Soort examenKosten deelname
VHF gebruikersexamen$28,- USD

U kunt aan het examen deelnemen op woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2023. Om deel te kunnen nemen aan het examen dient u een mail te sturen aan Rijksinspectie Digitale Infrastructuur, via het volgende e-mailadres: bes@rdi.nl. Vermeld in de e-mail het trefwoord “Radio- examens” en vermeld uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 31 augustus 2023.

Wij herinneren u eraan dat radio-installaties aan boord van boten of (beperkt toegankelijke) kuststations alleen mogen worden bediend door personen die in het bezit zijn van een geldig bedieningscertificaat radio- operator.

Deel dit artikel