Bonaire

Oproep vaccinaties 4 en 9 jarigen

Kralendijk- Deze week worden alle kinderen op de leeftijd van 4 en 9 jaar, die in aanmerking voor vaccinatie, uitgenodigd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het jeugdvaccinatieprogramma is een taak van het Openbaar Lichaam die wordt uitgevoerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met de Afdeling Publieke Gezondheid. De Afdeling Publieke Gezondheid doet daarom een oproep aan alle ouders van 4 en 9 jarige kinderen die in aanmerking komen voor vaccinatie om langs te gaan bij het Centrum Jeugd en Gezin op onderstaande spreekuren.
U bent welkom met uw kind zonder afspraak op de hier onder genoemde datums:

Donderdag 16 november 12:30 – 16:00
Vrijdag 17 november 12:30 – 15:00
Adres: Centrum voor Jeugd & Gezin (CJG) Kaya Princes Marie # 7 (tegenover Boomerang Hardware).

De kinderen die in aanmerking komen ontvangen ook een brief via school.
Ouders van kinderen t/m de leeftijd van 18 jaar, die in Bonaire zijn komen wonen (geïmmigreerd), kunnen tijdens bovenstaande spreekuren langskomen om hun vaccinaties te laten registreren.
Heeft u vragen of heeft u geen brief ontvangen maar uw kind heeft wel een herhalingsvaccinatie nodig? Neem dan contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin via telefoon 715-7200 (algemeen) of rechtstreeks 715-7229 (Cosma Djaoen, verpleegkundige).
Ouders, laat deze kans niet voorbij gaan om uw kind te laten vaccineren. Het is in het belang van hun gezondheid!

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo