Politie & Justitie

Inbraak, diefstallen en verdrinking

 

Op maandag 3 april werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Monica. Er is onder andere een televisie van het merk LG weggenomen. De inbraak heeft tussen 7.15 uur en17.15 uur plaatsgevonden. Ook op maandag 3 april werd aangifte gedaan van inbraak in een appartement in een appartementencomplex aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Er zijn onder andere een duikcomputer van het merk Mares, een tablet van het merk Asus, een zwarte rugtas van het merk Northface, contant geld, een zonnebril van de merk Prada en twee horloges van de merken Dolce & Gabbana en Fossil weggenomen. De inbraak heeft tussen 1.00 en 3.00 uur plaatsgevonden. Later op de dag werd aangifte gedaan van diefstal van 4 autobanden aan de Kaya Finlandia.

Op dinsdag 4 april werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die geparkeerd stond op het erf van een woning aan de Kaya Tapajos. Er zijn onder andere zonnebrillen, sportschoenen en kleding weggenomen. De diefstal heeft tussen maandag 3 april omstreeks 23.00 uur en dinsdag 4 april omstreeks 07.00 uur plaatsgevonden.

Op woensdag 5 april werd aangifte gedaan van diefstal van een blauwe auto van het merk Toyota, model Yaris met kenteken B-7348. De auto stond op het erf van een woning aan de Kaya Uranus geparkeerd. De diefstal heeft tussen dinsdag 4 april, omstreeks 23.30 uur en woensdag 5 april omstreeks 6.15 uur plaatsgevonden. Later op de dag kreeg de politiecentrale omstreeks 17.00 uur een melding dat er een toerist die was gaan snorkelen, vermist werd. De politie boot en de kustwacht gingen meteen op zoek naar deze persoon. Omstreeks 18.00 uur werd het levenloze lichaam gevonden. Het betreft een man met initialen R.E.G., geboren op 4 juni 1943. Het lichaam is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Deel dit artikel