Advertentie

Verhuisd: All-You-Can-Eat BBQ Night nu bij Haven in Corallium Villas & Hotel!

We hebben spannend nieuws! Onze befaamde All-You-Can-Eat BBQ Night is verhuisd van Bloom naar ons restaurant Haven, gelegen in Corallium Villas & Hotel. Deze nieuwe locatie biedt een geweldige sfeer voor een avond vol heerlijk eten en gezelligheid.

Kom genieten van een overvloed aan huis gemarineerd vlees, overvloedige bijgerechten en verrukkelijke sauzen. Voor slechts $35 per persoon beleef je een onvergetelijke culinaire ervaring. Zorg dat je er bij bent, want dit wil je niet missen!

Reserveren is sterk aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen. Bezoek onze website www.havenbonaire.com en reserveer vandaag nog jouw plek. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een avond vol smaak en plezier!

Deel dit artikel