Advertentie

Dus een Jeep Wrangler al voor $ 349,- p/w ?

Jawel, huur de vette Jeep Wrangler voor een week en u betaalt bij Belle Car slechts $349,- Het is niet echt een luxe bolide, maar wel een hele stoere bak.  Een all-risk-verzekering, a.b.b. en alle andere kosten zijn inbegrepen. Bij Belle Car kan het wel!

Op de website  www.belle-car.com staan afbeeldingen van alle auto’s en tarieven, ook van de middenklasse en de luxe auto’s

Voor huisbezitters die vaker komen, is een Longterm deal met Belle Car vaak voordeliger dan om een eigen auto te onderhouden. Niet alleen de tarieven, maar vooral de service van Belle Car maken het verschil. Prettig wanneer u op Bonaire aankomt en de auto staat op de parkeerplaats. Geen onderhoud, verzekering, belasting! Zorgeloos dus.

Een offerte op maat en de beste prijs dat willen wij u bieden.  Wij hebben vaak voor elk probleem een oplossing. Ga naar Belle Car daar kan het wel.

Tijdens uw verblijf bent u altijd zeker van een goede auto en de beste zorg. In geval van een lekke band of een ander klein euvel, komt HB Roadservice naar u toe en helpt u weer op weg.  Deze service is een onderdeel van het Belle Car allrisk pakket.

Kleine auto’s en voor een week, dat kan uiteraard ook, de Kia Picanto, v.a. $ 195,- per week of $ 645,- voor een hele maand.

Nico van “De Garage” en Soerinder van  “Car Tech”  verzorgen het onderhoud van ons voerpark. Beide zijn vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Dat geeft vertrouwen.

Deel dit artikel