Advertentie

SV Real Rincon plaatst zesde kampioenschapsbeker op rij in het kantoor bij hoofdsponsor Sunbelt Realty

Bonairiaanse voetbalclub SV Real Rincon is voor de zesde keer op een rij gekroond tot kampioen, na een spannende finale op 28 juni in Rincon. Op 5 juli arriveerde het team bij Sunbelt’s hoofdkantoor in Kralendijk om de beker te overhandigen. Deze is vanaf nu vrij te bezichtigen in het kenmerkende blauwe kantoor aan de Kaya Grandi.

Een feestelijke aankomst

Rond 5 uur in de middag arriveerden de spelers van SV Real Rincon vrijdag bij het kantoor van Sunbelt Realty in Kralendijk. Met zichtbare trots werd de beker overhandigd aan het team van Sunbelt Realty. De bekende Bonairiaanse makelaar is al heel wat jaren de hoofdsponsor van de club, dus ook bij hen was het trotse en blije gevoel goed zichtbaar. Ze hebben al veel kampioenschapsbekers in ontvangst mogen nemen.

Real Rincon pakte hun zestiende titel. Bovendien was het de zesde titel op een rij. Hiermee schrijft Real Rincon geschiedenis

Sunbelt Realty en Real Rincon

Sunbelt Realty en Real Rincon zijn al langere tijd bij elkaar betrokken. De makelaar is al sinds 2010 hoofdsponsor en samen hebben ze al negen kampioenschappen gevierd. “We hebben een sterke en goede relatie met de club we zijn ontzettend trots op hun inzet, plezier en prestaties door al die jaren heen. De zesde titel op een rij is daarbij wel een prachtige kers op de taart,” zegt Arjan Klein Kromhof, Directeur & Partner van Sunbelt Realty. Daarnaast benoemde Arjan ook dat iedereen welkom is om de beker te aanschouwen in hun kantoor.

Volgend seizoen

Na een welverdiende pauze zal het volgende seizoen weer van start gaan. Het zal geen verrassing meer zijn dat Real Rincon opnieuw een serieuze gooi gaat doen naar de zevende titel op rij. Echter komt er dit jaar ook een nieuwe focus bij. Er zal worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van jeugdvoetbal, wat heel Bonaire ten goede zal komen.

Meer weten bezoek, de website van Sunbelt en Facebookpagina van Real Rincon

Deel dit artikel