Advertentie

WEB: Let op uw stroomverbruik

Velen gebruiken een airconditioning om de warmte te compenseren. Gebruik dit echter bewust. In plaats van de binnentemperatuur te verlagen tot 16°C, zet uw Airco op 25°C. 25°C is al een behoorlijk verschil met de huidige temperaturen en zal daarom al erg koel aanvoelen. Of gebruik in plaats van airco een ventilator. Deze maatregelingen zullen niet alleen uw rekening aan het einde van de maand verlagen, het zal WEB ook helpen om de productiecapaciteit voor iedereen veilig te stellen tijdens het warmste seizoen van het jaar en zal brandstofconsumptie op het eiland verminderen.

Ga slim en verantwoordelijk om met elektriciteit. Zo kunt u behoorlijk besparen. En zo draagt u bij aan de continuïteit van de levering van elektriciteit op ons eiland.

*Deze informatie wordt u aangeboden door het Water- en energiebedrijf Bonaire

Deel dit artikel