Advertentie

Tijdelijk naar het buitenland?

Als u naar het buitenland gaat, voor vakantie of zaken, dan bent u niet verzekerd voor ziektekosten via uw zorgverzekering bij Zorg en Jeugd CN (ZJCN).

In het buitenland geldt uw zorgverzekering namelijk niet voor:

  • Bezoek aan een huisarts of apotheek
  • Repatriëringskosten bij overlijden
  • Terugreiskosten bij ziekte
  • Uw bagage en waardevolle spullen

Wij adviseren u hiervoor een reisverzekering af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij. Mocht u in het buitenland onverwachts medische spoedzorg nodig hebben; acute behandeling, opname in een ziekenhuis, bezoek aan de spoedeisende hulp, dan kan ZJCN hierin ondersteunen. U moet dan wel direct contact opnemen met het ZJCN kantoor.

Houd er rekening mee dat Curaçao, Aruba, St Maarten en Europees Nederland als buitenland wordt beschouwd. Hebt u meer informatie nodig? Kom langs bij uw ZJCN kantoor of email ons via info@zorgverzekeringskantoor.nl.

Deel dit artikel