Vacatures Bonaire

Vacature Rental Agent

Over AB Carrental: AB Car Rental is een van de grootste autoverhuurbedrijven op Bonaire. Al ruim 35 jaar verhuren wij een grote selectie aan dive pick-up trucks en suv’s. Vanwege een toenemende groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar een Rental Agent voor 40 uur per week.

Wat ga je doen?

 • Het innemen en uitgeven van auto’s
 • Klanten telefonisch en per e-mail te woord staan
 • Zorgen voor de administratieve afwikkeling van contracten
 • Klanten ophalen en wegbrengen

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal mbo-niveau
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, Papiaments/Spaans is een pré
 • In bezit van rijbewijs B
 • Goede typevaardigheden
 • Woonachtig op Bonaire is een pré

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische en afwisselende baan in een prettige werksfeer
 • Een passend salaris bij de functie
 • De kans om te werken in een prachtig Caribisch eiland met een groeiend bedrijf
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Zijn dit jouw kwaliteiten?

 • Accuraat
 • Representatief
 • Klantvriendelijk

Waarom kiezen voor AB Car Rental? Bij AB Car Rental kom je te werken in een hecht en gezellig team, waar klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een uitdagende en afwisselende functie op het prachtige eiland Bonaire.

Interesse? Mail dan snel jouw motivatiebrief voorzien van C.V. voor 10 juli 2024 ter attentie van Mvr. Hermeline de la Court, email: fom@abcarrental.com. Voor meer informatie over ons bezoek je www.abcarrental.com.

Grijp deze kans en wordt deel van ons enthousiaste team!

Meer informatie over ons vind je op www.abcarrental.com

Schrijf je in voor de vacature nieuwsbrief

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform van het eiland. Wil jij geen vacature missen? Meld je dan hieronder direct aan voor de nieuwsbrief met het actuele vacatureaanbod. Deze ontvang je dagelijks in je mailbox. Klik hier om je in te schrijven. En, volg je ons al op Instagram? Hier vind je tevens alle laatste vacatures.

Deel dit artikel