Advertentie

Stel je huurt een Jeep Compass voor een week

Wat zou dat gaan kosten? Dat kan ik u zeggen, voor $ 350,- bent u koopman bij Belle Car. En doe eens gek en laat uw buren een maand zien dat u in een fijne auto rijdt. Dat kost op maandbasis $ 41,- per dag. Een all-risk-verzekering, abb kosten zijn inbegrepen.

Op de website www.belle-car.com staan afbeeldingen van alle auto’s en tarieven, ook van de kleine en middenklasse auto’s

Voor huisbezitters die vaker komen, is een Longterm deal met Belle Car vaak voordeliger dan om een eigen auto te onderhouden. Niet alleen de tarieven maar vooral de service van Belle Car maken het verschil. Prettig wanneer u op Bonaire aankomt en de auto staat op de parkeerplaats. Geen onderhoud, verzekering, belasting! Zorgeloos dus.

Een dag naar het National Park? Wanneer u bij Belle Car huurt, kan dat meestal zonder kosten in een Jeep Wrangler

Tijdens uw verblijf bent u altijd zeker van een goede auto en de beste zorg. In geval van een lekke band of een ander klein euvel, komt HB Roadservice naar u toe en helpt u weer op weg.  Deze serviceis een onderdeel van het Belle Car allrisk pakket.

Nog luxer huren kan uiteraard ook, bv de Lincoln voor $395- per week. En ook daar is de Allrisk verzekering al inbegrepen

Nico van “De Garage” en Soerinder van  “Car Tech”  verzorgen het onderhoud van ons voerpark. Beide zijn vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Dat geeft vertrouwen.

Deel dit artikel