Overheid

BHM presenteert goedgekeurde jaarrekeningen BonLab en BOG

Onderschrift: Bonlab directeur Anneke Visser en BHM directeur Adely Susana-Jansen

KRALENDIJK – Bonaire Holding Maatschappij (BHM) heeft op 4, respectievelijk 18 juni de jaarrekeningen van het boekjaar 2023, met goedgekeurde accountantsverklaringen, van dochtermaatschappijen Bonaire Overheidsgebouwen (BOG) en Bonaire Laboratorium (BONLAB) ingediend bij het openbaar lichaam Bonaire. 

Volgens de onafhankelijke accountant geven de cijfers een realistisch beeld van de financiële situatie van deze twee overheids-nv’s.

“Na veel jaren is het ons gelukt om voor BOG en BONLAB, conform de statuten, de gecontroleerde en goedgekeurde jaarcijfers 2023 tijdig te kunnen overleggen. Hiermee zijn BOG en BONLAB de eerste twee nv’s onder BHM die up-to-date zijn met de gecontroleerde jaarrekeningen”, zegt BHM directeur Susana-Jansen. 

Verbetering

Susana-Jansen, die sinds november 2020 als directeur-bestuurder is aangesteld, zegt vooral te hebben gewerkt aan de verbetering van de corporate governance van de nv’s onder BHM. “Wij zijn enorm blij dat we zo ver zijn gekomen en kijken ernaar uit om ook voor de andere dochterondernemingen de gecontroleerde jaarrekeningen tot en met 2023 tijdig af te kunnen ronden. Mijn streven is dat onze dochtermaatschappijen up-to-date blijven met hun financiële huishouding, conform de beginselen van goed bestuur en de statuten.”

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo