Advertentie

Voor Colombiaans eten kom je naar Mi Banana

bar en restaurant Mi banana

Bar and Restaurant Mi Banana is een gezellig Colombiaans familierestaurant op Bonaire en bestaat al 19 jaar. Hier geniet je van een warme, huiselijke sfeer en heerlijke gerechten die met liefde zijn bereid. Dit restaurant staat bekend om de uitstekende kwaliteit van het eten tegen betaalbare prijzen, waardoor zowel de locals als toeristen hier graag komen eten.

De familie Rojas Pernia zet zich in om elke maaltijd tot een bijzondere ervaring te maken. Of je nu zin hebt in een perfecte steak met chimichurri-saus of de bekende cordon bleu, bij Mi Banana vind je altijd iets lekkers. Lees ook dit artikel.

Laat je verrassen door het gevarieerde menu met gerechten uit de Caribische, Latijnse en Colombiaanse keuken. Of je nu komt voor een ontspannen lunch of een gezellig diner, bij Mi Banana ben je altijd aan het juiste adres.

Het restaurant Mi Banana zit aan de Kaya Nikiboko Noord

Mi Banana is geopend van dinsdag tot zondag van 11:30 tot 15:00 en van 18:00 tot 22:00.

Kaya Nikiboko Noord 42C

Tel: +599 7174472

Deel dit artikel