Vacatures Bonaire

Vacature Pedagogisch Medewerker

Onze kinderen gaan graag spelenderwijs op ontdekkingsreis. Ga jij met ze mee?  

Ben jij die lieve, betrokken en enthousiaste “pedagogisch medewerker” die wij zoeken? Heb jij affiniteit met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, dan is deze baan echt iets voor jou! 

Over Kids ’n Ko:

Kids ’n Ko is een bruisende kinderopvang gevestigd op het prachtige eiland Bonaire. Wij streven ernaar om een warme en stimulerende omgeving te bieden waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, ontdekken en plezier kunnen hebben. Onze toegewijde teams van professionals werken samen om een omgeving te creëren waarin elk kind zich veilig en geliefd voelt.

Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Jij begeleidt ze hierin. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. “Het pedagogisch programma ligt niet ergens op een plank, maar is elke dag werkelijkheid!” 

Bij ons vind je:

  • Een baan waar je blij van wordt, we maken graag plezier
  • Een enthousiast, leuk en samenwerkend team 
  • Een aantrekkelijk salaris

Wij vragen:

  • Je kunt goed met kinderen omgaan, bent zorgzaam en lief
  • Je bent collegiaal, creatief, sociaal, enthousiast en kunt ook zelfstandig werken
  • Natuurlijk heb je een afgeronde pedagogische opleiding met minimaal SPW3
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Kan je ook Papiamentu spreken? Dat zou super zijn. 

Stuur ons je motivatiebrief en CV, dan maken we heel graag kennis met je! Zien we je binnenkort op het mooie en zonnige Bonaire? info@kidsnko.com

Schrijf je in voor de vacature nieuwsbrief

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform van het eiland. Wil jij geen vacature missen? Meld je dan hieronder direct aan voor de nieuwsbrief met het actuele vacatureaanbod. Deze ontvang je dagelijks in je mailbox. Klik hier om je in te schrijven. En, volg je ons al op Instagram? Hier vind je tevens alle laatste vacatures.

Deel dit artikel