Overheid

Shirley Cecilia nieuw commissielid CBP BES

Het nieuwe commissielid deed al ruime ervaring op in een vergelijkbare organisatie op Curaçao. Foto: CPB-BES

KRALENDIJK- De Commissie Bescherming Persoonsgegevens BES krijgt in een nieuw commissielid in de persoon van Shirley Cecilia. Volgens een persbericht van CPB-BES heeft Cecilia een uitgebreide expertise opgebouwd, onder meer als projectleider bij het College Bescherming Persoonsgegevens op Curaçao.

“Met de benoeming van mevrouw Cecilia verwelkomen wij een rijke achtergrond aan kennis. Shirley is gedreven door een diepe passie voor haar vak en zal zich volledig inzetten voor de bescherming van de privacy rechten van de Caribisch Nederlandse burger,” aldus voorzitter Glen Thodé.

Cecilia zegt uit te kijken naar een constructieve samenwerking met haar collega’s binnen CBP BES en met ketenpartners. 

Deel dit artikel