Politie & Justitie

Cyberteam KPCN geeft voorlichting aan verschillende organisaties

Medewerkers van het Cyberteam geven voorlichting aan ouderen over veilig internetgebruik. Foto: KPCN

KRALENDIJK – In de afgelopen weken heeft het team tegen cybercriminaliteit van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) informatie verstrekt aan verschillende organisaties om het bewustzijn over ‘cybercrime’ bij burgers van alle leeftijden te vergroten.

De teamleden bezochten basisscholen, vier grote organisaties, MBO-studenten en beursontvangers. 

In april 2021 lanceerde KPCN een speciaal cyberteam met als doel om in de komende jaren goede ondersteuning te bieden op het gebied van cybercriminaliteit. Naast de lopende onderzoeken die worden gepresenteerd, zal het toekomstige team ook preventieve informatie delen met organisaties en individuen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo