Evenementen

ACE Foundation brengt kinderen dichter bij Hollywood met nieuwe muzikale theatervoorstelling 

Coach Zoë geeft instructies aan jong acteertalent Daralisha

KRALENDIJK – De ACE Foundation presenteert met trots de nieuwe muzikale theatervoorstelling “ACE-WOOD: A Step Closer to Hollywood”, met deelname van kinderen van 10 tot 13 jaar.

De show, die op 4 en 5 juli in Jong Bonaire plaats zal vinden, wordt gefinancierd door het Openbaar Lichaam Bonaire en het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied. “ACE-WOOD” illustreert de groei en dromen van de jongeren, benadrukt Bonaire’s culturele aspecten, en dient tevens als fondsenwerving voor een culturele uitwisseling met Gang di Arte Aruba. 

De intensieve repetities staan onder leiding van Zoë Bernardina, Damari Alonzo, Bertie Komproe en Xechell ‘Bauco’ Jacobs. Updates over het project kunnen worden gevolgd op ACE Foundation’s sociale media.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo