Vacatures Bonaire

Vacature Chef-kok

English version below

Bij Delfins Beach Resort Bonaire ontvangen we onze gasten met open armen. We helpen ze ons resort en het eiland in al zijn facetten te omarmen. Daar speel jij binnenkort wellicht wel een cruciale rol in. In verband met ons nieuwe restaurant zoeken wij per 1 augustus een:

Chef-kok 36-40 uur

Wie ben jij?

Jij kent de smaak van kwaliteit en kunt niet wachten om onze gasten te laten watertanden van jouw gerechten. Delfins is een ambitieus resort en opent binnenkort een nieuw laagdrempelig restaurant. Jij zet dat samen met ons op de kaart. Als chef-kok zorg jij er met je keukenbrigade voor dat onze gasten, maar ook bezoekers en bewoners van elders op het eiland, een culinaire beleving krijgen waar ze naar terugverlangen.

Wat ga je doen?

Jij geeft smaak, geur en kleur aan ons nieuwe restaurant. We serveren ontbijt, lunch, diner en bieden zwembadservice. Jij ontwikkelt de menu’s en recepten die daarbij horen, waarvoor je verse en hoogwaardige ingrediënten inkoopt. Ook voor evenementen in onze congreszalen weet jij een mooi en kwalitatief goed assortiment samen te stellen. Je motiveert je keukenbrigade door van de keuken hun tweede thuis te maken. Met volop ruimte voor werkplezier, maar tegelijkertijd met een scherp oog voor kwaliteit, snelle service en financieel resultaat. 

Wat vragen wij?

 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt gastvrijheid in je DNA, kent de waarde van kwaliteit en let op ieder detail.
 • Je verkent nieuwe smaken en technieken en kunt die vertalen in onze menu’s.
 • Je doet je werk met een lach, bent oplossingsgericht en weet je team te motiveren.
 • Je bent trots op ons resort en wilt je inzetten om onze goede naam uit te bouwen.
 • Je bent kostenbewust en kunt smaakvolle gerechten op efficiënte wijze bereiden.
 • Je kent en handelt naar de voedselveiligheids-, arbo-, hygiëne-eisen.
 • Je werkt op wisselende tijden, dus soms ook ‘s avonds of in het weekend.
 • Je spreekt Nederlands en Engels – kennis van Papiamentu en Spaans is welkom.

Wat bieden wij?

Je wordt ontvangen door een team vol gezellige en gemotiveerde collega’s. Bij Delfins zorgen we goed voor onze gasten, maar minstens even goed voor jou. We bieden je een mooi salaris en fijne aanvullende arbeidsvoorwaarden. Wat dacht je van een spaarregeling, kortingen bij onze partners en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met de Delfins Academy?

Over Delfins

Wij zijn trots op Bonaire en Bonaire is trots op ons. Delfins is een resort met een eigen strand en pier, twee grote zwembaden, de beste restaurants van het eiland, een grote gym en nog veel meer heerlijks. Maar als Delfins voelen we ook de verantwoordelijkheid voor ons eiland. We promoten de lokale cultuur en dragen met ons initiatief Bloom Back Bonaire bij aan het behoud van de biodiversiteit. Met ons hele team zorgen we ervoor dat elke gast een onvergetelijk verblijf heeft en Bonaire volledig omarmt.

Solliciteer!

Kom werken op een plek die voelt als vakantie. En waar er volop aandacht is voor jouw welzijn en ontwikkeling. Wij zijn een internationale organisatie, waarin alle nationaliteiten welkom zijn om te solliciteren.

Solliciteren kan door een motivatie en je cv (graag samen in één document) te sturen naar werk@delfinsbeachresort.com.

Wil je graag eerst wat meer weten over deze functie? Onze Human Resource Manager Angela vertelt je er met plezier alles over. Je kunt haar bereiken via bovenstaand e-mailadres of +599 715 5002.


At Delfins Beach Resort Bonaire, we welcome our guests with open arms. We help them embrace our resort and the island in all its facets. Soon, you might play a crucial role in this. Due to the opening of our new restaurant, we are looking for a chef-cook, starting August 1st:

CHEF-COOK (36-40 HOURS)

Who are you?

You know the taste of quality and can’t wait to make our guests’ mouths water with your dishes. Delfins is an ambitious resort and will soon open a new low-key restaurant. Together with us, you will put it on the map. As head chef, you and your kitchen team will ensure that our guests, as well as visitors and residents from elsewhere on the island, have a culinary experience they long for.

What will you do?

You will add flavour, fragrance and colour to our new restaurant. We serve breakfast, lunch, dinner and offer pool service. You develop the corresponding menus and recipes, for which you buy fresh and high-quality ingredients. You also know how to put together an attractive and high-quality range for events in our conference rooms. You motivate your kitchen staff by making the kitchen their second home. With plenty of room for job satisfaction, but at the same time with a keen eye for quality, fast service and financial results. 

What do we ask?

 • You have at least 2 years’ experience in a similar role.
 • You have hospitality in your DNA, know the value of quality and pay attention to every detail.
 • You explore new tastes and techniques and can translate them into our menus.
 • You do your work with a smile, are solution-oriented and know how to motivate your team.
 • You are proud of our resort and are committed to building our good name.
 • You are cost-conscious and can prepare tasty dishes efficiently.
 • You know and act according to food safety, health & safety, hygiene requirements.
 • You work at different times, sometimes in the evening or at the weekend.
 • You speak Dutch and English – knowledge of Papiamentu and Spanish is welcome.

What do we offer?

You will be welcomed by a team full of friendly and motivated colleagues. At Delfins, we take good care of our guests, but at least as good care of you. We offer you a nice salary and fine fringe benefits. How about a savings scheme, discounts with our partners and the opportunity to develop yourself with the Delfins Academy?

About Delfins

Delfins is a resort with its own beach and pier, two large swimming pools, the best restaurants on the island, a large gym and much more deliciousness. But as Delfins, we also feel responsibility for our island. We promote local culture and contribute to biodiversity conservation with our Bloom Back Bonaire initiative. With our entire team, we ensure that every guest has an unforgettable stay and fully embraces Bonaire.

Apply now!

Come and work at a place that feels like a holiday. And where there is plenty of attention to your well-being and development. We are an international organisation in which all nationalities are welcome to apply.

You can apply by sending a motivation letter and your CV (please together in one document) to werk@delfinsbeachresort.com

Would you like to know more about this position first? Our Human Resource Manager Angela will be happy to tell you all about it. You can reach her at the above e-mail address or +599 715 5002.

Schrijf je in voor de vacature nieuwsbrief

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform van het eiland. Wil jij geen vacature missen? Meld je dan hieronder direct aan voor de nieuwsbrief met het actuele vacatureaanbod. Deze ontvang je dagelijks in je mailbox. Klik hier om je in te schrijven. En, volg je ons al op Instagram? Hier vind je tevens alle laatste vacatures.

Deel dit artikel