Advertentie

Aanbesteding Externe vergaderruimte t.b.v. Rijksdienst Caribisch Nederland

De Rijksdienst Caribisch Nederland maakt regelmatig gebruik van externe vergaderaccommodaties op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius voor o.a. trainingen, vergaderingen, congressen, evenementen, etc. De boekingen van externe vergaderruimten omvatten de huur van de externe vergaderruimten en optioneel de direct daaraan verbonden verzorging, waaronder catering en standaardfaciliteiten. De te huren externe vergaderruimtes kunnen zowel kleine zalen als ook grote (trainings-) zalen zijn.

De opdracht is voor 2 jaar met de mogelijkheid tot verlenging maximaal twee (2) keer met één jaar. Om in aanmerking te komen voor deze opdracht dient u:

  • lokaal vertegenwoordigd te zijn;
  • aantoonbaar ingeschreven te staan voor dit onderwerp bij de Kamer van Koophandel.

Bent u geïnteresseerd in de opdracht? Mail dan uiterlijk 24 juni 2024 uw bedrijfsnaam en contactgegevens door naar aanbesteding@rijksdienstcn.com, met als onderwerp ‘Aanmelding aanbesteding externe vergaderruimte 2024′. Alle bedrijven die interesse tonen, zullen de aanbestedingsdocumenten ontvangen.

Deel dit artikel