Advertentie

Aanbesteding kantoormeubilair

Marktconsultatie en aankondiging aanbesteding kantoormeubilair binnen de Rijksdienst Caribisch Nederland

Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) start binnenkort een aanbesteding waarin zij op zoek gaat naar één (1) of meerdere leverancier(-s) voor het leveren van standaard kantoormeubilair (zoals bureaus, monitorarmen, bureaustoelen en ladeblokken) voor alle diensten binnen RCN op
Bonaire, Saba en St. Eustatius.

Om deze aanbesteding goed voor te bereiden, houdt RCN eerst een marktconsultatie om inzicht te krijgen in het marktaanbod en de ideeën van aanbieders op het gebied van kantoormeubilair. Antwoorden op de vragen in de marktconsultatie worden verwerkt in de aanbestedingsdocumenten.

Ben jij een leverancier van kantoormeubilair en geïnteresseerd in het leveren aan alle diensten binnen RCN op Bonaire, Saba en St. Eustatius? Mail uiterlijk maandag 17 juni 2024 vóór 12:00 uur (UTC-4) naar aanbesteding@rijksdienstcn.com.
Geef in je mail aan of je interesse hebt om deel te nemen aan de marktconsultatie, of alleen interesse hebt in de aanbesteding. Je ontvangt dan dezelfde dag de documenten voor de marktconsultatie. Jouw antwoorden op onze vragen in de marktconsultatie dienen uiterlijk donderdag 27 juni 2024 vóór 12:00 uur (UTC – 4) ingeleverd te worden via aanbesteding@rijksdienstcn.com.
Naar verwachting worden de aanbestedingsdocumenten op maandag 22 juli 2024 gedeeld met
geïnteresseerde partijen.

Kijk voor meer informatie op: www.rijksdienstcn.com/over-de-rijksdienst-caribisch-nederland/aanbesteden

Deel dit artikel