Kunst, Cultuur en muziek

ACE Foundation sluit Siman di Muzik pa Mucha 2024 af met spetterende show

KRALENDIJK – Afgelopen vrijdag sloot ACE Foundation de Siman di Muzik pa Mucha 2024 af met een indrukwekkende voorstelling bij Creative World.

ACE Tweens, in samenwerking met Bauco, presenteerden een show getiteld “Mi Kultura ta Uni-Ko” voor een publiek van ongeveer 50 personen. Het thema van de show en het album, geproduceerd in samenwerking met Bauco en Xemio Jacobs, benadrukte wat onze cultuur samenbrengt.

De voorstelling zat vol met originele liedjes, dans, zang en drama onder de leiding van Zoe Bernardina, Damari Alonso Santos en Berti Kompru. De jongeren van ACE Tweens namen het publiek mee op een creatieve reis om onze cultuur te ontdekken. Na de show werden MCB Bonaire en Fundashon Wega di Number Boneiru erkend als sponsoren en werd de heer Padjua Celestijn van FMK geëerd voor zijn bijdrage aan muziekonderwijs.

Dankbaarheid

ACE Foundation sprak haar dankbaarheid uit aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit project, inclusief OLB, Fonds voor Cultuurparticipatie, en het team dat hard heeft gewerkt om de doelen van Siman di Muzik pa Mucha te bereiken. De liedjes, videoclips en de volledige show zijn beschikbaar op het YouTube-kanaal van ACE Foundation Bonaire.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo